Gott Nog?

Jag kan knappt förstå det. Jag är typ världshistoriens sämsta bloggerska på att uppdatera, ändå är det många av er som klickar in er hit varje dag i hopp om att jag ska skriva något nytt. Det är skrämmande. Jag får prestationsångest. Jag måste liksom skriva något som är värt att vänta en på vecka, någonting som får er att längta efter varenda uppdatering. 

Inte undra på att jag sällan skriver något längre.

Jag Har Vind I Segeln


Come On Sucker, Lick My Battery!

Ikväll ska jag under en kort period återvända till civilisationen för att gå på Flight Of The Conchords konsert. Det ska bli riktigt kul, och vi har stört bra platser. 


Flight Of The Conchords - Robots

Oh No!

Hantverkarna har precis kommit hit. För att kunna göra sitt jobb behövde de ta bort dörren till mitt rum och till badrummet. Jag har försökt göra ett temporärt skydd mot yttervärlden med plast, plast och åter plast. Problemet är att jag har stängt in mig själv. För att komma ut måste jag nu ta bort allting. Suck. Det här kommer att bli en... intressant vecka.

No Questions Asked

"Kom 12.30 efter 25 minuter. Bajsade inte"
- Sms från Agnes pappa till Agnes

My Apologies

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte uppdaterat ofta, men det är så extremt mycket grejer jag ska göra. Vem tusan sa att de sista veckorna i trean var lugna?! Nu nästa vecka har jag fem prov. Nästa vecka orkar jag inte ens gå in på. Suck.

Wow, Vilken Blogg!

Och just det. För att det ska vara en bra blogg krävs det att det publiceras bilder också.

Voilà! Bild från mösspåtagningen:


How About A Round Of Applause

Jag upptäckte nu att bilden på mig i inbjudan till min studentmottagning är hemsk! Det ser ut som jag har världens dubbelhaka/jättestort ärr. Men det är inget problem, jag är ju inte alls utseendefixerad. Jag har tillräckligt god självkänsla för att klara av det här. Inbjudan går bara till typ 90 pers. Ingen big deal.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!

I'm On The Hunt Tonight


Mayday!

Jävlar. Man ska tydligen ha deklarerat innan midnatt. 

Holey makaronie!

RSS 2.0