Håll Tummarna

Jag är svintrött men ska strax iväg för att vara barnvakt i några timmar. Det är ingen bra kombination, tro mig. Jag undrar vem som överlever den här gången; jag eller barnen?

Uh-oh

...

Jag gjorde precis ett "Personality Disorder"-test och förväntade mig såklart få svaret: "Ingenting är fel på dig, du är en toppentjej!".

Så fel man kan ha.

Ord Från En (Kanske) 19-årig Tjej

Haha. Jag loggade in på facebook och såg hur folk hade gratulerat mig på min födelsedag och blev genast väldigt förvirrad. Det är väl imorgon, den 25:e april, som jag fyller år? Som liten hade jag alltid otroligt svårt att komma ihåg vilket datum min födelsedag var, jag blandade hela tiden ihop det. Var annat år trodde jag att det var den 24:e, de andra var det den 25:e. Men det var faktiskt någonting som jag trodde jag hade fått koll på nu efter nästan 19 år. Uppenbarligen inte. Däremot tar jag för givet att det är imorgon jag fyller år eftersom ingen har sjungit för mig än. Hmm.

Birthdaygirl

Om tre ynkans dagar fyller jag år! Som brukligt är borde jag önska mig något. Hittills har jag endast kommit på solglasögon och vårskor, men det känns lite tråkigt att inte önska sig något mer. Däremot vill jag absolut inte önska mig något som jag inte behöver. Och här tänkte jag ta mig er till hjälp! Vad ska jag önska mig? Någonting som är bra, inte alltför dyrt och som är mer eller mindre livsavgörande. Gnugga era tankeknölar och ge mig lite inspiration!

Efterlysning

true-blood-season3

Så Här Känns Det Nu


"2% Are More Dominant Than You"

Klicka på bilden!

Dagens Bilder


PANIK!

Idag: Engelskarapport (eller, egentligen i fredags... hehe)
Den 23/4: Domstolsarbete, historia; inlämning + muntligt & franskainlämning
Den 25/4: Inlämning religion (måste måste måste få MVG)
Den 26/4: Matte D-prov
Den 27/4: Franskaprov
Den 28/4: Franskaprov (igen, dock annat område)
Den 29/4: Inlämning fysiklabrapport
Den 3/5: Redovisning engelska, book circle

Har jag glömt något? (Läxorna har jag struntat i)

Truth Be Told, I'm Lying

The All American Rejects - Gives You Hell
Låten är bra, men videon är... alternativ.

Ibland Är Det Ytterst Svårt Att Ha Godisförbud


Godis, godis, choklad, kladdkaka och några stora nybakta chokladkakor. Life's unfair.

Tecknat/Animerat

Förra veckan hade jag min klasskiva. Eftersom jag har varit extremt frånvarande ur bloggsammanhang (och ur andra sammanhang också, I'm afraid) så har jag varken skrivit om det eller visat några bilder. Eftersom en bild säger mer än 1000 ord låter jag, utan mer omsvep, bilderna tala för sig själva.

... Och sen blev det efterfest!

Point Of No Return

Igår var det den femtonde april. 

Till den femtonde april, det var all tid jag hade att tänka på vad jag ska göra med mitt liv. 

Så nu har jag bestämt mig.
Typ.

Last Night I Heard My Mama Singing A Song

Middle Of The Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep

Bara Två Månader Kvar


The Return Of The Lost Child

Jag vet, jag vet; jag har inte uppdaterat på ett tag! Jag ber om ursäkt för det, jag vet att ni har lidit. Nu har fått en smäll på baken av några kompisar, med hot om värre åtgärder om jag inte uppdaterar - so here I am!

Vad har jag då sysselsatt mig med som kan vara viktigare än självaste Bloggen (observera det stora b:et)? Lite allt möjligt faktiskt. Pluggat, träffat kompisar, festat, levt livet; ni vet - det man brukade göra innan man började blogga?

Hursomhelst. Nu är jag tillbaka, och det här kommer bli LEGEN... wait for it... DARY!


Waiting Sucks!

Nya bilder från True Blood säsong 3 har nu kommit upp på internet! Jag kan knappt vänta till den 13:e juni när serien startar i USA. Den serien är riktigt bra, och Alcide verkar vara en heting! (Eric är ju inte helt fel heller...).

Se alla bilderna här!
Alt Text
Alt Text

Många Är Långa, Svåra Att Fånga

Mina föräldrar sjunger "Okända Djur" med skånsk dialekt. Det låter skrämmande likt min fysiklärare.

Jag blir lite rädd.

Men Jag Luras Mor!

Ibland gillar jag verkligen mina kompisar. Som i morse när jag smsade Amanda för att kolla att hon hade vaknat och var på väg till gymmet. Jag smsade då: "Är du vaken, Lars? Är du vaken, Lars? Har du tvättat händerna, tvättat händerna?". Till svar fick jag: "Jag är vaken mor, jag är vaken mor! Jag har tvättat händerna, tvättat händerna!". Sicken fullträff!



Till Mina Galna Fans

Om ni tycker att jag är heeelt oemotståndlig och väntar med spänning på alla mina uppdateringar kan ni stilla er hunger en aning om ni också börjar följa mig via twitter (för jag antar att ni redan följer mig via bloglovin?).


Follow llouwilde on Twitter

bloglovin

Snart Smäller Det!

Om två månader och en dag smäller det; då tar jag studenten! Jag längtar så otroligt mycket till det. Inga mer prov (bara tentor...), inga fler lektioner (bara föreläsningar...) och att flytta hemifrån och få frihet samt slippa allt tjafs (och istället få pengaproblem, äcklig snabbmat och en liiiten lya).

Vem vill inte ha allt det där, liksom?!


Påskjakten (4)

Nu har vi äntligen hittat fram till den fjärde ledtråden. Den här gången är ledtråden väldigt lätt att lösa. 

Ledtråd 4:



Tänk, tänk, tänk!

Sommarjobbet Fixat!

Jag har fått ett sommarjobb! Jag ska arbeta som receptionist på Strandgården, en kursgård i Halmstad som jag arbetat på de senaste två somrarna. Jag tänkte över det här beslutet länge, för det är inte jätteroligt att vara borta från Stockholm nu sista sommaren med alla festligheter som kommer äga rum, men att jobba nere i Halmstad är superkul och kursgården ligger precis bredvid en fem kilometers lång sandstrand. 

Och hur tar mina kompisar det här kan man ju fråga sig. Det här är Amina när jag sa att jag hade något att berätta för henne:



Här är när jag sa att jag hade tagit ett jobb i Halmstad:



Här är Amina när jag sa att jag skulle vara borta nästan hela sommaren:



Och här är Amina när hon försöker strypa mig:


Coffee Mania

Som tidigare nämnt i mitt så proffsiga mobil-inlägg var jag på Café Sodom tillsammans med Caroline och pratade framtidsplaner (det blir mycket sådant nu) och pluggade lite allt möjligt. När det däremot var shoppingdags kände jag att det var lika bra att åka hem för att inte riskera att köpa något och därmed försätta mig själv i en ytterligare prekär situation. 

Jag menar, hur många skivor kan man gå på och fortfarande ha råd med att ha ett liv? Jag tror jag lever på gränsen!



Påskjakten (3)

Förra ledtråden, ledtråd 3, lyckades bland annat Bianca lista ut. Rätt svar var givetvis....

... I FRANSKA-LEXIKONET (precis vid "påsk"):


Hej Proffsbloggerska Liksom!

JAG SITTER FÖR TILLFÄLLET PÅ CAFÉ SODOM MED CAROLINE OCH ÖMSOM SNACKAR SKIT, ÖMSOM PLUGGAR. HAR MAN BETALAT FÖR ATT GÖRA ETT PROV SKA MAN BANNE MIG GÖRA DET BRA. JAG HAR INGEN ANING OM VARFÖR JAG SKRIVER I CAPS OCH JAG VET INTE HUR MAN GÖR ENTER.. OVER N' OUT, HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM! (WOW, SNACKA OM ATT JAG HAR BLIVIT PROFFSIG SOM SKRIVER FRÅN MOBILEN!)

It's A Beautiful Day!

Godmorgon världen! Idag har jag bestämt mig för att den här dagen kommer bli toppen. Jag kommer ha superkul, träffa underbara människor och vara glad (nästan) hela tiden!

ANNARS, DÅ J*VLAR!

glad_tjej_91

Anna Ternheim - Today Is A Good Day

Påskjakten (3)

Och vilken ledtråd gömde sig vid stekpannorna?

Ledtråd 3:


Kom igen nu people! Den här tar ni lätt. Var ligger nästa ledtråd?

Påskjakten (2)

Svaret på ledtråd 2:
Som bland annat Amina redan har listat ut så gömmer sig nästa ledtråd bland.... (ni hör väl trumvirvlarna?).... 

STEKPANNORNA!


Uppdatering!

Idag har jag varit hemma hos min kära vän Amina och planerat inför vår kommande klasskiva. Vi har bland annat gjort diplom till alla i klassen där det står "Klassens ..." (eller ja, vi har inte gjort diplomen än, men vi har bestämt att vi ska göra dem) och så har vi gjort bordsplacering (fast det måste vi göra om, den blev fel). 

Så, vad för vettigt har vi gjort? Vi har ätit maaaaaaaaat. Och varit på möte med våra studentmäklare. Det är ganska mycket, för att vara oss.


Måndagsmys


Ge Mig Vår!

Jag sitter här och fördömer snön på alla tänkbara sätt medan jag väntar på att min kompis Caroline ska komma. Det verkar ha effekt; snön på marken (som i morse var 1 decimeter) är nu enbart slask. Jag har alltid anat att jag har besuttit magiska krafter. Synd bara att Dumbledore inte höll med.


(Bild från i februari)

Och till alla er True Blood-fans: kolla den här länken!

Påskjakten (2)

Svaret på den första ledtråden var ju träningscykeln. Vilken ledtråd var det då som gömde sig där? Jo:

Ledtråd 2:



Så... Var ligger nästa ledtråd?

Lyfta En Bil? Check!

Nu ska jag iväg och förbränna kalorier i rasande fart! Jag ska gymma gymma gymma och gymma lite till. Det är dags att go crazy. Studenten är om 2 månader!!! Med tanke på att man kommer spara alla studentkort i all evighet känns det bra om gäddhänget är borta. Så se upp Magnus Samuelsson; här kommer Llou Wilde!


"Typiskt" Midsommarfirande

Man undrar ju vad utlänningar tror om oss svenskar egentligen...


Påskjakten (1)

Vad var då svaret på första ledtråden? Första ledtråden löd ju "Var är Alexander?" och för att lista ut den så måste man tänka att det här är i påsktider, och en aktuell Alexander är då Alexander Kyckling. Därefter måste man dra sig till minnes låten om Alexander Kyckling:

Alexander Kyckling, mästare i cykling
Alexander Kyckling, han vet hur man gör


Mästare i cykling... Alltså är nästa ledtråd vid träningscykeln!


På Promenad Genom Stan


Angående Skattjakten

Vad är det som händer, folks? Varför klarar ni inte av första ledtråden? Den är ju superenkel! Jag måste säga att jag blir lite besviken på Amina som alltid är het på gröten. Tänk lite outside the box; vem är Alexander till att börja med? Jag väntar med att publicera svaret tills någon i alla fall kommit på ett förslag. Så tänk lite och skiv ner i kommentarerna det ni kommer på! Det kan ju inte bli mer än fel.

Självplågeri

Igår var det som ni troligtvis vet långfredagen. På den dagen är det tänkt att man ska göra så lite som möjligt och ha så tråkigt som möjligt för att minnas hur mycket Jesus led på korset. Jag kanske tog det lite väl seriöst som satt och tittade på min absoluta favorittårta i två timmar, väl medveten om att jag inte kunde äta den (pga mitt godis-löfte). Ni som tror att Jesus led på korset har ingen aning om hur jag kände under de två timmarna. Där snackar vi om smärta.


Glad Påsk!


Påskharen Har Varit Här!

Precis som förra året fick vi besök av påskharen i natt. När jag vaknade i morse hittade jag det första tecknet på att han varit här; en ledtråd på ytterdörren. Och eftersom många av mina vänner gillar att delta i jakten på ägget tänkte jag köra en favorit i repris - låta er få ta del av jakten! Så fundera ut var vi ska leta härnäst! Svaret kommer troligtvis upp imorgon, följd av ytterligare en ledtråd. Låt jakten börja!

Ledtråd 1:




Var ligger nästa ledtråd?

Waste Of Time

Under mina tre gymnasieår kommer jag sammanlagt ha spenderat ca 64,5 dagar i kollektivtrafiken.

Deprimerande.



RSS 2.0