I am... Llou Wilde.

Varför Llou Wilde, kanske ni frågar er. Låt mig berätta.

Namnet Llou Wilde uppfanns av ingen mindre än Chris Martin, efter han hade misslyckats med att uttala mitt egentliga namn. Så när han ropade in mig på scenen sa han: "Please welcome Llou Wilde - this song is especially for you!". Efter att jag hade varit ute på scenen och de hade sjungit låten för mig mötte jag Jude Law. Jag presenterade mig som Llou Wilde, och efter mycket ansträngande från hans sida och mycket nöje från min sida blev vi ihop.
Förhållandet med Jude och ryktena om vad som hänt med Chris bidrog till att det blev en hysteri kring mig. Alla kvällstidningar skrev om den mystiska tjejen kallad "Llou Wilde". Vem var hon egentligen? Ingen tycktes veta...

Jag är övertygad att jag som Llou Wilde kommer utföra under (hallå, jag fick till det med både Jude och Chris under samma kväll!). Se upp - jag är ostoppbar.
Skit samma om det bara var en dröm.


Kom i min fantasi!

The Start Of Something Good

Innan jag presenterar mig ska jag härma ljudet av en fanfar.
Ok, gjort.

Vem är jag?
Jag är Llou Wilde, ett alterego som kommer växa i samband med bloggen. Ni vet den där tjejen på festen som alltid har det stört roligt, som är underbar och älskad av alla? Den tjejen är jag.

Nu återstår inget förutom att hälsa alla; vackra som fula, snälla som bitchiga, coola som töntiga och roliga som tråkiga (fast tråkiga personer kommer nog inte kunna uppskatta denna underbara blogg) välkomna in i gemenskapen.
Så länge du tillber mig är du älskad.


RSS 2.0