Scchnygging

Llou: "Jag tror att han var lite kär i mig..."
Johanna: "Ja, det skulle väl inte vara så konstigt!"
Llou: "Nä, inte med tanke på hur otroligt snygg jag är!"
Tystnad.
Llou: "Tur att jag är ödmjuk också, annars hade jag varit jobbig att hänga med!"

Åh!

Mamma har mailat bilder på när de är ute och seglar med Molly, min kära båt. Jag kan inte hjälpa det - jag längtar lite hem!


Amina Har Varit Här...



... med Martin i släptåg! Det var jätteroligt att de kom, mindre roligt när de stack. Det var också kul att få lite Stockholms-influenser. Dock höll inte mina arbetskamrater med, de ville knappt snacka med mig för att jag hade så grov stockholmska. Vadå stockholmska? Vi snackar ju rikssvenska!

And That's What She Said

Lydia: "Det går ju snabbt, jag ska bara sätta på korven!"


Mr. YellowCar

Ingen kan längre påstå att jag inte är modig. Så det så.

Eller ja, att jag inte är dumdristig.

Eller att jag inte är dum i huvudet.

Take your pick. De passar in alla tre.

True Blood


Halloj Laroy!

Puss till alla er som går in på min blogg trots att jag inte uppdaterar ofta. Jag blir lika förvånad varenda gång jag går in på statistiken. Om jag ska vara ärlig har jag funderat på att sluta blogga, men jag har inte kommit till skott. Fast det är nog bra att ha en blogg nu när jag ska börja på universitet på hösten och måste uppdatera mina kära vänner om vad som händer i mitt liv.

På tal om det. Har jag skrivit här vad jag har tänkt göra i höst? Jag ska in på universitetet, antingen Lunds eller Uppsalas, och jag ska läsa polkand, som är statsvetenskap och nationalekonomi. Jag får reda på vilket universitet jag kommer in på i mitten av juli, så jag går runt och är förväntansfull nu hela tiden. 

Annars då? Jag försöker lära min halländska. Här heter det tåååta (=tårta), nååje (=norge) och måbo (=morbror), inte konstigt att det inte går så bra. Ibland får jag be någon att översätta. Men skam den som ger sig.

Erik - den ultimata halländaren

RSS 2.0